alle kategorier
EN

Hjem> NEWS > Industri Nyheder

BloombergNEF forudser 30% årlig vækst for det globale energilagringsmarked frem til 2030

Tid: 2022-04-12 Hits: 36

Det globale energilagermarked vil vokse til at implementere 58GW/178GWh årligt i 2030, hvor USA og Kina repræsenterer 54% af alle implementeringer, ifølge prognose fra BloombergNEF.

Koncernens H1 2022 Energy Storage Market Outlook-rapport blev offentliggjort kort før udgangen af ​​marts. Mens man anerkender, at implementeringer på kort sigt er blevet dæmpet af forsyningskædens begrænsninger, vil der være en sammensat årlig vækstrate på 30 % på markedet, forudsagde BloombergNEF.

BloombergNEF bemærkede også, at lagring af lithium-ion-batterier bidrog med 95 % af den nye kapacitet i brugsskala globalt sidste år, med kun nogle "få sjældne undtagelser", såsom tre nye energilagringssystemer for trykluft i Kina på i alt 170 MW/760 MWh.

Firmaet forventer, at lithium vil bevare det greb på markedet i de næste par år, idet man forventer, at strømningsbatterier, elektrotermiske og andre længerevarende teknologier stadig vil forblive begrænset til små pilotprojekter eller specialprojekter. Men i fremtiden kan længerevarende energilagring være en leverandør af emissionsfri fast kapacitet til net, bemærkede BloombergNEF.

Fold
ONLINE